Busy living life…

…Ja, jag vet, hörrni!

Det är tisdag i Australien och min fredags-uppdatering är väldigt, väldigt sen.
Inte heller i det här inlägget kommer ni att hitta den – för nu måste jag hoppa på min cykel och trampa ner till jobbet.
(35 grader varmt här idag, räkna med en drypande våt Hanna när jag är framme och på plats – nåväl)

Jag hoppas hinna uppdatera bättre här ikväll, nu har nämligen min fantastiska Laura lämnat mig och återvänt till Melbourne och medan hon var här kände jag helt enkelt mer för att spendera all min lediga tid med henne, men som sagt: håll i er, det kommer lite bilder (antagligen runt lunch-tid i Sverige)

Tills dess: sov gott!
H

Posted on 17 December, 2013 in ALLMÄNT, AUSTRALIEN

Response (1)

  1. Domenica
    25 December, 2013 at 01:13 · Reply

    Excellent weblog right here! And Merry Christmas to you!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top