Business-Hanna

Hej hej, hallå!

Nu har jag suttit och checkat av både det ena och det andra från min “to-do-list”, böcker för skolan är beställda (tänka sig att om en vecka är det dags!!!!) och online-banken är aktiverad. Hoppas bara att jag hinner få hem mina böcker i tid nu, jag ska ha läst 80 sidor tom torsdag nästa vecka och i värsta fall kommer inte böckerna förrän onsdag – eller till och med senare (…gulp!)

Vad har mer hänt idag?
Världens trevligaste kvinna var här och “hjälpte” mig med kidsen, vi behöver jobba på ett och annat med disciplinen här..  say no more… men hon var väldigt hjälpsam och trevlig och hon hade dessutom släkt från Sverige vilket var trevligt. Kommer träffa henne igen kring nyår (som vi firar i Maine) och förhoppningsvis innan det med.

Idag har vi vart i en park och lekt och sedan åkte vi och åt pizza på ett ställe som heter Mark’s pizza. På eftermiddagen hade ungarna spansk-lektion och jag försökte säga ett och annat till läraren på spanska – med framgång faktiskt 🙂

När jag slutade jobba åkte jag och solade, därefter tog jag en låååång dusch och nu har jag alltså suttit och fixat och trixat med lite skolsaker och andra viktigheter. Ska försöka kolla upp hur det funkar att ta körkort här också, för det är ytterligare en sak på min lista. (Man behöver inte ha ett körkort från MA för att få köra här, men det är lättare om man har det då det är fördelaktigt att ha ett amerikanskt identifikations-medel… dessutom vill jag lära mig alla amerikanska regler i trafiken, skiljer sig lite från Sverige)

Ikväll väntar en riktigt trevlig aktivitet, jag ska till Starbucks och möta upp en massa (hoppas jag!) svenska au pairer. Tydligen är det tradition här i en förort i närheten att alla svenska aupairer ses på tisdagskvällar för att prata och umgås. Så ikväll ska jag dit med Anni och en annan tjej. Återkommer nog med bilder därifrån kan jag tänka mig.

Bild från i lördags, hade de ganska bra ute på havet asså…

Nu ska jag fixa naglarna och ordna och dona med lite annat här.
Hoppas allt är bra på hemmaplan.

STORA KRAMAR
Hanna

PS! Jag kände inte av jordbävningen och jag lever (….förstås) så om någon var orolig, don’t be! Och om ni inte ens hört om den – var en jordbävning som påverkade oss här lite tidigare idag, men som sagt, vi märkte inte ens av den – hade dock uppmätt 5.8 (dock inte säker på att det är Richter-skalan eller om de använder nån annan skala…)

Posted on 23 August, 2011 in AU PAIR

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top