Bringing Sweden to the States!

Hej hopp!

Nu är jag inne på dag 2 i New York och har förhoppningsvis sovit riktigt gott på vårt hotell, som ligger precis vid Times Square (…skriver detta inlägg i förväg, så därför vet jag ju inte om jag sovit gott – men sängarna såg riktigt sköna ut på bilderna man såg innan, så jag hoppas!)

Tänkte visa er en av presenterna jag hade med mig till barnen när jag kom till familjen:

Kände att det var mitt ansvar att ta in lite Sverige i huset 😉 Nu måste jag bara försöka ta mig till biblioteket med ungarna och se om jag kan låna lite Pippi-böcker också… Får kanske sätta det på nästa veckas to-do list?

Förutom Pippi-presenterna så hade jag med mig bak-kit till barnen med Bamse-tryck på, så när vi bakar/lagar mat kan de ha sina egna kock-mössor och förkläden med Bamse på. Föräldrarna fick “Whiskey on the Rocks”-iskuber (stenar som fungerar som is om man kyler dem) samt ett Kosta Boda glas-halsband.

Hanna

 

Posted on 4 September, 2011 in AU PAIR

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top