Bloggen firar ett år!

Hipp hipp hurra och TJOLLAHOPP vad tiden går fort!!!!!

Ett helt år, 366 Rackarns dagar, har passerat sen jag knappade ner mina första ord på bloggen. Kul!

Vilka vändningar livet tagit sedan dess: tanken var ju först och främst att jag nu skulle vara inne på mina sista arbetsveckor i staterna (förutsatt att jag inte träffat nån snygg jenkare och valt att förlänga och stanna ett år till…) – och så blev det ju inte riktigt alls faktiskt!

Istället sitter jag, ett år efter första inlägget skrevs, i en solig stol på terassen till sommarhuset, är inne på min sista lediga semester-vecka och ska snart tillbaka in i tjänst – inom sportbranchen, hoppsan!

Och inte nog med det: istället för att hunnit uppleva USA i väst och öst har jag hängt i London, Milano, Turkiet och (som tur är) hunnit “hem” till USA och visa upp NYC för familjen (…dessutom har ju halva Sverige fått turné-besök under årets gång)

Konstigt vad som händer i livet och hur snabbt saker kan bli så långt ifrån vad man tänkt sig! Lustigt!

Är de nån av er som hängt med från start? Eller har ni hoppat på längs vägens gång? Kul att ni är här iallafall! 🙂

20120722-141212.jpg

Är ni redo för ett år till?
(….vem vet, då kanske vi är nån helt annanstans….)

Hanna

Posted on 22 July, 2012 in ALLMÄNT

Responses (2)

 1. lea
  22 July, 2012 at 01:14 · Reply

  356 dagar är det faktiskt på ett år 😉 haha!
  Jag har hoppat på längs med vägen, trevlig blogg!
  Surt med oavgjort för ÖIF igår, MEN fortfarande obesegrade!

  • hannaberkesi
   23 July, 2012 at 04:10 · Reply

   Mycket riktigt, en fågel viskade dock i mitt öra att det var skottår i år 😉 (själv har jag noll koll!) instämmer, 3 pinnar är alltid roligare än 1 – men hellre 1 än ingen, inte sant? Blir fler på lördag 😉 kram!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top