Att rea-fynda!

God afton Sverige!
Hoppas allt är strålande med er och att ni skiner som små solar (solen själv gör ju iallafall det inte!)

Idag har jag: ätit pannkaks-frukost, tränat lääääänge och fyndat lite på stan(….fy!)

Var just de där med att rea-fynda som jag tänkte skriva ett par rader om. Skulle nog faktiskt vilja utse mig själv till topp tio bästa rea-jägaren i världen (….då är man ganska bra!) men vet att jag har många runt mig som säger: usch, fy, blä! Inget för mig!

Här kommer tre snabba tips:
1) försök tajma ditt besök i affären till en tid då inte alla andra slänger sig över grejerna (10.00 när butikerna öppnar kan tex vara en dum tid, medan hela söndagarna brukar vara ganska lugna)
2) ha tålamod! Gå gärna själv och ta dem tid det tar att vända ut och in på grejer – låt ingen annan stressa dig utan se de lite som en skattjakt minus “snabbast vinner”
3) satsa på bas-grejer! Visst, den där knallgula spetstoppen kanske känns sjukt värd sina 79:- när du står och drar i den…men ärligt: hur mycket använder du den? Köp inget om du inte minst kan komma på 3 användninsområden för plagget: oavsett om det är “typ gratis!”

Så! Nu till mina fynd för dagen! Gina Tricot är inne på slutrea och kör 19,29,49,99 och 199 för all rea.

Jag hittade:

20120720-174236.jpg
Två linnen med djup rygg i organisk bomull. Bra och enkla färger, pris 49 kr/st. Kan användas till: jeans med kavaj över (bara ett enkelt baslinne att ha under), till stranden som klänning/att snabbt dra på sig, till träning

20120720-174416.jpg
Två over-size:ade t-shirts i enkla färger. Även de 49 kr/st. Snyggt (och framförallt skönt!) till det mesta: hänga hemma, sova i, matcha med tighta jeans och klackar, ha till shorts (….jag älskar over-size:ade tischor och lever gärna i det!)

…och: just vad gäller bas: det går i princip alltid att hitta på rea, så varför spendera 199 på en top när man kan få 4 till samma pris om man bara passar på vid rean?

Förstår ni mina tankar? 😉
H

Posted on 20 July, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top