Akupunktur – inte Sveriges skönaste grej…

….faktiskt inte alls!

Och speciellt inte efteråt. Smärta i hela skuldran och axeln sedan jag gick därifrån. Strålar ner i armen. Gör svinont. Man tackar! Men kanske slappnar lilla muskeln av efter en stund (kanske hade den mått bättre av att jag låg hemma och vilade nu istället för att kriga på på jobbet…)

Tänkte iallafall snart packa ihop mig själv för dagen. Ikväll väntar bowling. På en tisdag liksom, varför inte?! Blir nog trevligt. (Tur för mig att smärtan sitter i vänster axel och att jag är högerhänt – borde inte va några problem)

I brist på andra bilder smackar jag upp en från delfinalen i Melodifestivalen i Växjö för ett par veckor sedan. Inser ju att jag helt glömt att kommentera årets vinnare: kanske för att jag anser att det var fel vinnare… Å andra sidan anser jag inte att vinnaren fanns i finalens startfält, eller ens tävlingens startfält alls i år…. Jag är schlager-bruden rakt igenom: det SKA vara Bentzing. Eller Carola. Typ.

Frågar ni mig vilka årets bästa låtar var blir svaret Kyss mig (med Axel) och ….usch, jag får skämmas för att säga detta…. Sean den första banan.. Men vet ni vad!? Man blir fruktansvärt glad av den låten… Eller.. Jag blir iallafall! (Får nog planera in en resa till Skåne och kusinen Erik snart, han kan eventuellt vara den enda på den här jorden som håller med mig i frågan om Sean Banan… möjligtvis David också – mest för att jag tvingar honom att hålla med….!)

Nähä vet ni vad, vi hörs senare!
Hanna

Posted on 13 March, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top