Bullbak i USA = Easypeasy!

God kväll 🙂

Hur mår ni där hemma? Står ni ut nu när hösten kommer eller blir ni helt deppiga? (…I know I would have been…) Här har vi fortfarande fint väder, jag hade jeansshorts idag – hur skönt?! (och jag frös inte, jag svettades!) Så vädret här går inte att klaga på (Vet ju att jag sa att hösten var på väg, men den vände. Och jag är överlycklig!)

Idag har mitt dag sett ut som följande: morgon: jobb, dag: Natick Mall med Amanda, eftermiddag: jobb, kväll: häng på Linden Square och CVS (Alltså, snart blir det nog min favoritaffär med – köpte tandblekning, sömntabletter, förkylningsmedicin, starka värktabletter and so on – och det bästa, no perscription needed!)

Har inte så många bilder från dagen men hade en liten hög med bilder som jag glömt att dela med mig av, från en kväll när Sandra och jag blev mästerkockar för en kväll och gjorde kanelbullar. (SJUKT SVÅRT…. hmpppprfff)

Se och lär:

 

1) Köp förpackningen, poppa den och plocka ut degen
2) Degen är redan färdigrullad och färdigskuren, lägg upp den på bakplåtspapper
3) In i ugnen! 15 minuter, vänta!4) Ut med bullarna, ta fram burken med färdig glasyr
5) Pensla bullarna och låt glasyren smälta6) ÄT OCH NJUT! (Det blir faktiskt riktigt gott!!!)

Hahaha, imponerande svårt va? Tror vilken stjärna som helst klarar detta i köket (…jag menar, JAG, klarade det….)

Nu ska jag nog se premiären av Modelljakten på webb-tv, någon som tittar och gillar vad de ser?! Eller ni kanske tittade på Idol och min stjärna Robin ikväll? Hoppas ni röstade också, vidare gick han iallafall om jag förstod rätt. Grattis 🙂

Puss och kram,
Hanna

Posted on 27 September, 2011 in AU PAIR

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top