9 januari

Hej på er!

Idag skulle jag faktiskt ha skrivit betydligt tidigare… MEN… så blev det förstås inte!

Nej, men på riktigt. Jag satt faktiskt vid frukostbordet imorse och höll på och komponera ett litet “god morgon på er, ha en trevlig arbetsdag”-inlägg när pappa kom in i köket och talade om att nu skulle han minsann åka till jobbet. Han undrade då om mamma och jag också var på gång (ni vet, i vår familj händer det att vi har ett litet i-landsproblem som bäst beskrivs “fel” bil står ytterst). Mamma och jag hade tänkt åka ett par minuter senare, men för att slippa flytta bilar var jag så vänlig att jag hoppade i kläderna och körde till jobbet lite tidigare istället. Och så blev ni lidande. Men vi skyller det på pappa som sagt!

Nu är första arbetsdagen 2012 avklarad, och det med besked! Här är ingen mjukstart inte, utan nu är vi redo och ute på krigarbanan och kör järnet! Herrlaget drar igång sina träningar inför säsongen imorgon, men det var som jag skrev på Twitter tidigare idag, min träning slutade före jul, nu är det matchdags och sälj, sälj, sälj! 🙂 Kul!

Ska åka och hämta mamma på jobbet (argumentet till att få låna bil är att man också kan hämta, och som kör-älskande människa är det ju inget problem för mig….) och sedan funderar jag på att dra till gymmet en vända. Träningsvärken är lugnare än vad jag vågat hoppas på idag, så då kan man ju lika gärna bränna på lite till… inte sant?

I brist på bättre bilder bjuder jag på mig och David, ni har väl inte missat vår fina skridsko-film? Se den här, och skratta en gång till (…det ska jag göra!)

Vi hörs senare!
Kram,
Hanna

Posted on 9 January, 2012 in ALLMÄNT

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top