2cool4school!

Hej!

Hoppas allt är bra hemma?
Idag började kidsen skolan på riktigt, mamman var hemma och pappan hade också tagit ganska mycket ledigt för att de båda ville vara med ungarna. Detta har resulterat i att mitt arbete idag bestått mycket i tvätt och städ. Städerskorna tittade förbi idag också, så nu ligger jag i nybäddad säng, lyx!

Förutom att jag tvättat och städat sprang jag ut en sväng på förmiddagen, 1 mil – check och ännu mer ont i fötterna – check! Får nog ta det lite lugnt för på lördag och söndag behöver jag pigga friska fötter – HAR BOKAT NEW YORK!!!!

Så på lördag tar jag och Sandra bussen till NYC, tar en natt vid Times Square och återkommer sent söndag kväll. Ska bli så skönt att få komma iväg faktiskt!

På eftermiddagen åkte jag och mamman med barnen till klubben och badade i poolen. Det var faktiskt riktigt härligt, vi har haft upp emot 35 grader idag – lyx, I know! Stackars Sverige, nu när hösten kommer…

Ikväll ska jag försöka läsa klart min kurslitteratur inför imorgon, ligger faktiskt redan i sängen (sååå trött också..) Har ni förresten sett min fina tröja?! (Köpte den och en annan + en keps igår)

Imorgon efter jobbet är det dags för mig att börja skolan. LÄNGTAR!

Förresten, imorgon har jag ledigt mellan 8.45 – 11.45 (14.45 – 17.45 er tid) kan någon Skypa mellan de tiderna så kommer jag nog att vara tillgänglig 🙂 Tänkte åka till Starbucks en sväng då nämligen… Så jag hoppas höra från någon av er då, och annars bloggar jag nog lite iallafall!

Nu, lite bokläsning!
Sen, sova!
Hanna

Posted on 1 September, 2011 in AU PAIR

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top